Top

Reviews & Ratings Hyundai i10

Hyundai i10 9.1292
Hyundai i10

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • M Pluijgers30-10-2020
   (8.9)

   Heerlijke auto, uitspaje gemaakt naar Peugeot maar na twee jaar terug op honk. Wat een heerlijkheid weer om weg te rijden in mijn Hyundai I 10. ??

  • Koen Dekker Dekker28-09-2020
   (10.0)

   Verassende uitkomst, Naar een speurtocht voor een Hyundai naar mijn eisen en verwachtingen kwam ik steeds te duur uit. Bij een auto Dirk Barten showroom bezoek in hoofddorp bleek dat er naast de gebruikelijke aankopen. De mogelijkheid was om een company car met minimale kilometers en leeftijd verschil met een nieuw Hyundai aan te schaffen. Wat resulteerde in een verassende en snelle aankoop en aflevering.

  • Adrie Goets08-08-2020
   (9.4)

   Jaren Volvo gereden,daarna VW Golf 15 jaar.Sins Juni 2020 rij ik een Hyundai I10. Moet eerlijk toegeven dat het rijden met de I10 net zo fijn is als de Golf. Mis soms de ruimte van de Golf. Hoop nog een hele lange tijd te rijden met de Hyundai I10. Vr gr. a.Goets.

  • H. Rutten28-07-2020
   (7.1)

   We hebben nu sinds 6 mnd onze 2e nieuwe I10 comfort wel nog het oude model. Wat me deze zomer irriteert is de airco. Als je deze inschakelt voel je een schokje en dat is normaal omdat de compressor motor enkele pk/s wegneemt. Echter wij hebben nu een handmatige airco en die heeft een zuigercompressor met variabele opbrengst en die wordt continue in- en uitgeschakeld wat zeer irritant is bij een continue snelheid waarbij de motor steeds schokjes blijft geven. Het voelt net alsof de ontsteking een vonkje overslaat. De vorige I10 had een automatische airco en dus een zuigercompressor met continue opbrengst en de compressor bleef ingeschakeld zolang het aircosysteem in werking is. Ik begrijp niet goed waarom Hyundai hiervoor gekozen heeft zeker bij zo'n kleine motor met een beperkt aantal pk's. Ik vind het uiterst irritant. Misschien zijn er mensen die hetzelfde ervaren, of experts die hiervoor een oplossing hebben.